over Lottta

Lottta is hét platform voor het zelf leren zaaien, kweken, planten en oogsten van seizoensgebonden, biologische bloemen. Eenjarig, tweejarig en meerjarig. Lottta inspireert en helpt jou. Met de juiste tools, ervaringen, informatie en biologische zaden. 

Lottta laat jou laten genieten van de simpele schoonheid van datgene wat je zelf zaait én oogst. Los laten komen van het dagelijkse denken door te doen en er te zijn. Gewoon in de tuin, op je balkon, het veld of in de vrije natuur. En, je krijgt er een beloning voor. Want wie zaait, zal oogsten. Ervaar zelf maar. 

Lottta heeft aandacht en liefde voor de natuur. Jij toch ook? Samen dragen we bij aan het mooier en groener worden van onze omgeving en het versterken van de biodiversiteit. Bijen, vlinders, andere insecten en vogels laten we graag meegenieten. Wij blij, zij blij. 

Lottta koppelt initiatieven en mensen aan elkaar zodat er kruisbestuiving en kennisdeling plaatsvindt. Door het bouwen van een community en organiseren van lezingen, reisjes, zaai- en plantmiddagen. Doe je mee? 

over Lottta - tussen de bloemen

 

In de media

De Tuinbroekies podcast

Met mij als gast.Fleur Magazine

Artikel 'Lottta leert je zaaien'.

Fleur Magazine - Lottta leert je zaaien - februari 2023