verzenden en retourneren

Vanaf 6 december gaan we echt in de winterstand. Om inspiratie op te doen voor het nieuwe seizoen en plannen uit te werken. In alle rust. 📬 💌 Bestellen kan wel. Dan weet je zeker dat je het hebt. Bestellingen tot en met 6 december worden nog verzonden. Daarna wordt er weer verstuurd in januari. In ieder geval ruim op tijd voordat je kan gaan zaaien. 


Voor nu fijne winter! ❄️

 

VERZENDEN

Wij verzenden naar Nederland en België. Twee keer per week. 

Let op: Wanneer je pakket bij een afhaallocatie terecht komt, bijv. omdat je niet thuis was, houd er dan rekening mee dat zij je bestelling slechts enkele dagen bewaren, daarna wordt het naar ons teruggestuurd. 

 

OPHALEN

Je kunt ook je bestelling bij ons in Oisterwijk ophalen. Na je bestelling ontvang je van ons bericht als je bestelling opgehaald kan worden.


adres: Hoevenseweg 28 in Oisterwijk

 

RETOURNEREN

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Je hebt als consument het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. In het geval van een verkeerd geleverd artikel of mankement nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Wanneer dit het geval is, neem dan met ons contact op via info@lottta.nl.

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:

  1. het artikel is compleet, niet gebruikt of beschadigd
  2. zorg dat er duidelijk wordt aangegeven van wie het pakket afkomstig is

Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 14 dagen na ontvangst naar:

Lottta
Hoevenseweg 28
5062 KE Oisterwijk
Nederland

Zodra wij je retourzending hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen en verwerken. Het retourbedrag wordt daarna binnen 14 dagen teruggestort.