verzenden en retourneren

VERZENDEN

Wij verzenden naar Nederland en België. Twee keer per week. Het verzendtarief is afhankelijk van je bestelling en wordt bij de checkout berekend. 

Wij kiezen er bewust voor om de zaden in een brievenbuspakketje met track & trace te verzenden. De verzendkosten zijn hoger (vanaf 5,50 euro in Nederland) dan wanneer je de zakjes verstuurt in een envelop. Dit doen wij omdat er in het verleden te veel pakketjes kwijt raakten en klanten graag willen volgen wanneer hun bestelling geleverd wordt.

 

Let op: Wanneer je pakket bij een afhaallocatie terecht komt, bijv. omdat je niet thuis was, houd er dan rekening mee dat zij je bestelling slechts enkele dagen bewaren, daarna wordt het naar ons teruggestuurd. 

 

OPHALEN

Je kunt ook je bestelling bij ons in Oisterwijk ophalen. Na je bestelling ontvang je van ons bericht als je bestelling opgehaald kan worden.

Adres: Hoevenseweg 28 in Oisterwijk

 

RETOURNEREN

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Je hebt als consument het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. In het geval van een verkeerd geleverd artikel of mankement nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Wanneer dit het geval is, neem dan met ons contact op via info@lottta.nl.

  Stuur het artikel inclusief alle toebehoren binnen 14 dagen na ontvangst naar:

  Lottta
  Hoevenseweg 28
  5062 KE Oisterwijk
  Nederland

  Het retourbedrag wordt na ontvangst binnen 14 dagen teruggestort.